Oj vi far ga ditt igen

Var pa Zoo igar och det rackte inte med 5 timmar utan vi far aka ditt igen och ta den andra halvan. Blev en del kort igar sa vi far fixa fram nagra bra bilder senare. Nu skall vi snart ta oss lite frukost. Sedan blir det nog en relativt lugn dag i Amerika. Maste ocksa namna att vi alla har ar rent besatta av nintendo wii att det kunnde vara sa himla roligt och att man far traningsvark av ett tv-spel tycker jag ar ganska sa coolt. Melwin har borjat eller han forsoker kommunicera lite med de engelska ord han kan och tycker det ar riktigt roligt. Malcolm har forst idag lyckast sova ratt pa dygnen efter lite jetlag. I eftermiddag kvall skall Frugan ut och spendera ett par dollar. Kan kanna mig ganska lugn eftersom hon har en tendens till att hitta fynd i affaren sen sa skall hon ga med Holly som ar den basta amerikanskan pa vardekuponger. Sa vi far se hur det gar. Bye bye en liten stund.

Beroende

Jag har fastnat i beroende fallan, shit vad ebay ar coolt och billigt. har gjort ett par riktigt grymma fynd 2 st mp4 spelare en ny digital kamera och en massa auktioner som ar igang. Nu skall jag in och duscha sedan blir det shoppa jeans och leksaker till barnen. Imorgon aker vi till Zoo och pa sondag blir det Canada. Na nu maste jag forberda mig for kapitalisternas paradis (The shopping center).

Framme

Allt gick hur bra som helst helt underbart, haft lite problem med somnen sa man ar lite trott faktiskt.

Mer info kommer formodligen under dagen.

Amerika folket halsar.

Följ resan live på bloggen

För den som önskar så kan ni följa resan live.
Klicka på bilden.


Snacka om ångest…..

Om bara några timmar så är det början på en Amerika resa. Som vanlig ser jag nog ganska lugn och sansad ut men känner en viss ångest ändå. Hade det inte varit för släkten så hade jag nog själv inte valt detta resemål igen och framförallt inte med två små barn. Vi har i en veckas tid försökt förklara att det kommer ta väldigt lång tid och hur det går till på ett flygplan. Malcolm känner jag inte så stor oro över mer än att han får ont i öronen eller att han blir så där riktigt över trött och "underbar"

Men roligast av allt eller oroligast kanske är min helt söta och underbara fru. Ett kontroll freak som började packa för ett par veckor sedan och har försökt planera allt in i minsta detalj. I mycket är det skönt men det kan också bi för bra. Hon var på väg i dag och skulle köpa tryckutjämnande öronproppar. Och detta pga en flygresa som hon gjorde för ca 15 år sedan som slutade med att hon fick lite ont i öronen. Visst är hon bara helt super. Kan också säga att det blev inga öronproppar. Nä nu skall jag googla lite och fylla i lite shopping listor.


Se you later.....


Nu är det slut för idag, tack och adjö för idag.

Nu är det slut för idag, tack och adjö för idag.
 Tänk vad tiden gick fort tänk så mycket vi gjort men nu är det slut för idag.


Fixat det sista inför resan reseladdare resväskor. Massa svenskt godis till amerikanarna. Imorgon blir det lite försmak på resa blir en dags tur till Sthlm skall på ett verksamhetsmöte.  Det känns verkligen bra att åka nu har försökt göra rent bord på jobbet och det känns riktigt bra. I helgen var det esf i Malmö och det är faktiskt något av det coolaste jag har varit med om. En manifestation för en bättre värld och för att makten skall tillbaka till folket. En sjukt härlig känsla när 10 till 15 tusen människor tillsammans vandrar 7,2 kilometer för att visa sitt missnöja mot makthavarna och miljöförstörelse med mera. Nä nu skall jag spela tv-spel med Melwin och det är en annan historia som jag får berätta om en annan gång.


Resfebern börjar komma………

Ja nu är det snart dags för avfärd och med det måste man avsluta de projekt man har igång.

Idag, imorgon och på lördag så är det ESF som gäller på måndag blir det en dagstur till STHLM och sedan åker vi på tisdag kväll. Skall bli helt otroligt skönt 3½ vecka i staterna och hälsa på min broder med familj. Tillbringar lediga stunder med att titta runder på http://www.amazon.com/ finns sjukt mycket bra och billiga grejer som man kommer bli tvungen att shoppa på sig.


Nä nu har jag inte tid med detta måste fixa färdigt det sista, skall passa på och lämna ett löfte.

Jag skall göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade med hur det går för min gång i Amerika och mina shopping planer.

Pensionärer borde förbjudas eller ?

Riktigt så är det inte men idag kände jag just så.
Var på ett möte idag där vi diskuterade huruvida man skall få fler att engagera sig och varför ungdomar har släppt debatten i dagspressen. Efter som debatten redan var igång så kunde jag inte vara tyst. Gråsuggorna förstår inte att debatten har flyttats från morgontidning och fått nytt liv i olika forum, bloggar och andra nätverk på nätet. När man sedan börjar använda ord som modernisera eller så fungerar tekniken så fick man ondablicken direkt.
Snälla hjälp mig så jag inte sabbar andra ungdomars drömmar om framtiden eller att jag som pensionär hela tiden skall blicka tillbaka och säga det var bättre för eller så var det minsann inte på min tid. Nä det är inte riktigt sanningen visst vill jag att pensionär och andra skall engagera sig för en bättre framtid men idiot förklara inte oss ungdomar.


Shit va skönt det var att skriva igen.  


Känns tungt

Ja det känns hårt att åka bort en vecka på konferens, för många låter kanske som något skönt och fridfullt men när man har gjort det några ggr så är det inte så roligt längre.


Det är inte så att man längtar efter långa konferensdagar fast att man har lite mer sovmorgon än hemma eller till en säng som är omöjlig att somna i eller ett tråkigt hotellrum med massa kanaler på tv-en att man inte kan bestämma sig. Vad är då värst jo det är ensamheten och saknaden av familjen. Idag innan jag skulle åka så blev det lite bråk där hemma det var storebror som hade lite trots och vägrade ta på sig byxor. Tänk er det är inte direkt den sista bilden man vill ha i minnet när man skall bort en vecka att bråka med sitt barn för att de skall hinna till dagis och för att man själv skall hinna till flyget. Men vad är då det tråkiga med att komma från detta?


Jo jag tycker inte det är skönt med sovmorgon jag vaknar ändå klockan 06:00 och när man gör det och där inte är någon treåring som drar i en och vill leka så känns världen helt tom. En hel natt utan att man skall behöva springa in till lillebror för att ge honom nappen kanske känns skönt att slippa, men att vara utan denna krabat en hel vecka känns som man missar hela hans utveckling, "jag vet att det inte är så men känslan är där". Och tänk er när man vänder sig om i sängen så finns det ingen fru som ligger där. Nä jag saknar er redan hoppas ni har det superbra.

RSS 2.0